Info

Het begon allemaal met een uit de hand gelopen hobby. Vanaf het moment dat Martijn Kool zijn rijbewijs haalde, was hij bezig met sportieve Renaults. Het werd steeds gekker(lees: leuker) en zo af en toe werd het circuit in Zandvoort of Assen bezocht in een omgebouwde straatauto. Dit smaakte naar meer en op een gegeven moment werd er besloten dat er een licentie gehaald moest worden. Want eigenlijk kost een trackday net zo veel of zelfs nog meer dan een wedstrijddag bij de DNRT. En de DNRT bood net datgene wat je mist op een trackday, een beetje competitie op een sportieve manier (het zijn gelukkig vrijwel allemaal hobbyisten bij de DNRT). Dus mocht je al vaak op het circuit te vinden zijn en zoek je wat meer uitdaging? Ga dan eens een kijkje nemen bij de DNRT. De licentie halen op zich is al een ervaring, maar om daarna in competitieverband te mogen rijden is nog veel mooier!

995

Inmiddels zitten er alweer 2 seizoenen DNRT op met een Renault Clio 2 Cup, het tweede seizoen ging steeds beter, uiteindelijk werd er zelfs twee keer de eerste plaats behaald en een tweede plek op Assen! Eindelijk werden er bekers mee naar huis genomen.

Het derde seizoen is alweer even bezig en we zijn dit seizoen begonnen met een Renault Clio 3 Cup in de DNRT. Ook konden we, mede dankzij sponsoring van bedrijven en vrienden, meerijden in de Clio Cup Benelux. Een zogenaamd A-evenement waarop je tussen verschillende grote klassen rijdt (Paasraces, World Series by Renault, Gamma Racing Day, Spa Racing Festival) tussen soortgelijke auto’s. Extra veel competitie dus! En een groot publiek! Geweldig om dit te mogen mee maken!!

DBP_6586-1-

Reageren is niet mogelijk