Nieuwe agenda online!

De DNRT agenda voor 2013 is bekend gemaakt! Op mijn website heb ik mijn agenda ge-updated! Ook dit jaar hoop ik weer alle wedstrijden te kunnen rijden. Helaas geen nieuwe circuits en dus weer Zandvoort, Assen en Zolder. Ik had persoonlijk graag een nieuwe uitstap gemaakt maar het zit er niet in. Wel hebben ze 2 trainingsdagen gepland op Spa, deze heb ik nog niet opgenomen in mijn agenda, ik twijfel nog of ik hier heen ga. Ook is het aantal wedstrijden verlaagd naar 6 ipv 7 in verband met crisis.

Ook is er weer een sponsordag op Zandvoort. Info hierover volgt tzt, uiteraard ben ik daar weer van de partij om vrienden en mijn sponsoren rond te rijden.

 

Ook kan ik bekend maken dat ik 2 nieuwe sponsoren gevonden heb! De eerste nieuwe sponsor is Lubes-Industries, deze sponsoren mijn motor en versnellingsbakolie. Ook heb ik steun gekregen van Color-Up, zij leveren de autolak aan.

Momenteel staat de Clio nog bij de spuiter, de eerste training is afhankelijk van het weer maar ik hoop eind februari de baan weer op te gaan. 

Reageren is niet mogelijk